Docenten

Joyce

Joyce

 

Hallo!

Ik ben Joyce, een van de docenten bij 2Move.

Ik ben als leerling bij 2Move (voormalig Gymma) gestart toen ik een jaar of 7 was. De sfeer van een vereniging past wel bij me. Ik vind het leuk om mensen persoonlijk te kennen en daarin mijn plezier over te brengen op anderen.

Toen ik op mijn 17e begon met studeren startte ik tegelijkertijd ook als docent bij 2Move. Ik zou hier tijdelijke inval zijn, en je ziet het, bijna 20 jaar later ben ik er nog altijd actief als docent. Ik heb eigenlijk altijd les gegeven aan alle leeftijden, maar heb dit de laatste jaren meer overgedragen aan de jongeren docenten. Een frisse jeugdige wind door de kinderlessen doen de lessen veel goed!

Als ik nodig ben voor invallessen zal ik er zijn, want de jeugd lesgeven is een cadeautje.

De studies die ik uiteindelijk gedaan heb zijn Conservatorium (musical/muziektheater) en ben ik afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie. De hoofdvakken van deze studies zijn zang, dans en drama, wat in mijn lessen toch altijd wel terug te zien is. 

Naast het lesgeven ben ik actief betrokken bij de jeugd van Maartensdijk als jongerenwerker van MENS de Bilt en draai ik samen met mijn man ons evenementenbureau BullsEvents. Het zingen doe ik nog steeds regelmatig samen met mijn zusje (Marie Louise, ook docent bij 2Move) en solistisch. 

De lessen die ik tegenwoordig voor mijn rekening neem zijn de Pilates en Zumba lessen. Het is heerlijk om mee te doen en te zien dan de mensen zich vermaken. Het is echt bijzonder te zien dat sommige leden al bij mij in de les zitten vanaf dat ik begonnen ben. Het geeft me een boost om er toch elke keer weer te staan en het uiterste van mezelf te willen vragen.

 

Hopelijk zie ik je eens in mijn les, dan gaan we er een feestje van maken!

 

Veel liefs Joyce

 

 

Luister hier naar een duet met Peter Vos en Joyce met het nummer van Andrea Bocelli: Vivo per lei

 

 

 

Marie-Louise

Marie-Louise

 

Hallo, ik ben Marie Louise en ik ben één van de docenten bij 2Move.

Toen ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met dansen bij 2Move Maartensdijk (toen nog Gymma). Vanaf mijn 16e ben ik hier ook gaan lesgeven. Ik ben begonnen met het lesgeven van één groep en uitgegroeid tot het geven van meerdere lessen, waaronder de allerkleinsten, het selectieteam en geef ik ondersteuning en begeleiding aan andere docenten.

Ik heb de vooropleiding HBO van Lucia Marthas - Institute for Performing Arts gedaan, ben afgestudeerd als Artiest aan de Nederlandse Pop Academie en als uitvoerend en docerend Danser aan De Urban Dansopleiding.

 

Tevens heb ik verschillende diploma’s op het gebied van dans behaald, zoals zumba. Momenteel ben ik in de afrondende fase van mijn bachelor opleiding Toegepaste Psychologie en studeer ik af in de richting van coaching.

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met alles wat met zingen, dansen en acteren te maken heeft. Ik heb 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en heb daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar en Crisis op Camelot. Daarnaast heb ik één van de hoofdrollen gehad in de theatershow Schatten van de zee en in de show Wally en zijn vriendjes, in het Dolfinarium. Momenteel treed ik nog op als solist en samen met mijn zus Joyce als The Dreams. Samen met Joyce heb ik meegedaan aan The Winner is van SBS6, waar wij winnaar zijn geworden in de categorie Familie.

Ik geef nu al vele jaren met veel plezier les bij 2Move en heb ook weer heel veel zin in het aankomende seizoen. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken met een toffe eindshow als afsluiting.

 

 

 

 

Charlotte

Charlotte

 


Hoi, mijn naam is Charlotte en ik ben 18 jaar oud. Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud en ik ben toen begonnen bij 2move. Zelf heb ik ook een aantal jaar in het selectie team gedanst waarmee we regelmatig naar wedstrijden en optredens gingen. Ik heb altijd met veel plezier bij 2move gedanst en vind het daarom erg leuk om dit gevoel door te kunnen geven tijdens mijn lessen. Ik maak voornamelijk choreo’s in de stijl streetdance maar probeer regelmatig diverse stijlen te combineren.
Ik kijk er erg naar uit om aankomend seizoen weer te kunnen dansen en hoop jullie te zien tijdens mijn lessen en samen te kunnen dansen.

Tim

 

Hallo, Mijn naam is Tim en ik ben 18 jaar. Ik breakdance al vanaf mijn 7de en zit in een crew genaamd UC crew. Samen met mijn crew ga ik naar vele battles en in 2018 hebben we zelfs het Nederlands kampioenschap gewonnen. Als klein jongetje begon ik met breakdancen bij 2move en ben hier eigenlijk nooit meer weggegaan. Van leerling ben ik doorgegroeid naar assisterend docent en nu geef ik zelf regelmatig de breakdance lessen bij 2move. Ik vind lesgeven leuk omdat je ieder kind ziet vorderen en ze hierbij kunt motiveren en ondersteunen. En een leuk feitje is dat ik 2 minuten en 4 seconden op mijn handen kan staan :).

Tim

Jara

Jara

 

Hallo, ik ben Jara, 23 jaar oud en één van de docenten bij 2Move!

Ik ben op mijn vierde begonnen met dansen. Tijdens de middelbare school heb ik vooropleidingen gevolgd bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Daarna ben ik begonnen met aan de Academie voor Danseducatie te Fontys, waar ik momenteel aan het afstuderen ben. Ik werk als vaste invaldocent bij 2Move.

 

 

Maartje

Maartje

  

Hoi! Mijn naam is Maartje van Ierland en ik ben 20 jaar. Vanaf jongs af aan dans ik al heel graag en na vele jaren gedanst te hebben bij 2move heb ik afgelopen jaren ook les mogen geven. Momenteel werk ik vooral als inval-docent. 


Momenteel dans ik zelf nog steeds op een school in utrecht en ik ben ook een grote fan van freestylen.

Naast het dansen volg ik in het dagelijkse leven een docentenopleiding aan de Hogeschool van Utrecht, naast dansen is dus ook lesgeven mijn passie.

Ik kijk uit naar dit aankomende jaar en heb zin om er met iedereen een leuk jaar van te maken!

Eutienne

 

Hallo, ik ben Eutienne Rodriques en heb jarenlang de breakdance lessen voor 2Move gegeven. Momenteel ben ik aan 2 Move verbonden als support docent, voor inval of bijzondere evenementen. 

 

 

Ik breakdance al vanaf de zomer van 2003 waar ik met vrienden op straat begon met een matje en een radio. Hier ontwikkelde wij de mooiste trucs en hebben wij onze dans ontwikkeld.

 

Lijkt Breakdance jou ook leuk om te doen? Wil je je eerste sixstep, freeze, head spin of wat dan ook leren? Kom een keertje langs in Sojos op de dinsdag en pik een lesje mee.