Kaarten eindshow Hollywood bestellen

 

De eindshow Hollywood is op zaterdag 29 juni 2024 in De Vierstee in Maartensdijk (Nachtegaallaan 30)

De show begint om 15:30 uur en de zaal gaat om 15:15 open. 

De prijs van de toegangskaart is € 9,00 per persoon. 

Alle toeschouwers hebben een kaartje nodig.  

Vanwege veiligheidsredenen is er aan de zaal geen kaartverkoop. 

 

Alle dansers krijgen na de zomer een gratis beeldopname van de show. Deze hoeft niet te worden besteld. 

 

KAARTEN BESTELLEN

U maakt een keuze voor het aantal kaarten en vermeldt daarbij uw naam en/of de naam van het 2Move-lid waar u bij hoort. De bestelde kaart(en) worden voor u gereserveerd, de reservering is pas definitief als het geld gestort is op IBAN NL47 RABO 0368 3271 24 ten name van 2Move Maartensdijk onder vermelding van uw naam en/of naam 2Move-lid.

Vergeet niet op het bestelformulier onderin de gegeven code in te vullen voordat u het verzendt. Deze code is een beetje moeilijk leesbaar maar dat kan helaas niet anders. 

 

U ontvangt een email van Yolanda Krijgsman, die de ledenadministratie verzorgt. In deze email zit(ten) uw bestelde toegangskaart(en). Print deze uit en neem hem mee op 29 juni 2024 of laat de toegangskaart(en) bij de kassa zien op uw telefoon/tablet. Bij de ingang van de zaal is een kassa waar u de toegangskaart(en) eerst even laat zien voordat u naar binnen gaat. 

 

Heeft u vragen of gaat er iets mis dan kunt u contact opnemen met Yolanda Krijgsman via: ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

 

De kaartverkoop loopt tot en met donderdag 27 juni 2024 (liever eerder), ook de betaling moet dan zijn ontvangen op bovenstaande rekening van 2Move. 

 

Kaarten voor de eindshow op 29 juni 2024


Kaarten bestellen voor 2Move-Sponsors of docent

code Code refresh
* verplicht veld