Over 2MOVE

Halloweenparty

 

PARTY 18 oktober 2019

18:30 - 19:30 uur voor kids tot 7 jaar 

19:30 - 21:30 uur vanaf 7 jaar

 

 

En ja hoor, de super leuke Halloween disco komt er weer aan.

Je mag je zo uitbundig mogelijk verkleden, als we er maar niet te erg van schrikken, dus gelieve niet te enge maskers! We gaan er een leuk feestje van maken! Geef het door aan al je vriendjes en vriendinnetjes, want iedereen is welkom.

 

Locatie: Sojos Maartensdijk, Dorpsweg 51

Entree: 2,- (incl. 2 consumptiemuntjes)

 

Dansaanbod seizoen 2019 - 2020

 

2 Move streeft ernaar de groepsindeling en het lesrooster (dagen/tijden) voor het komende seizoen zoveel mogelijk ongewijzigd te laten. Bij de vaststelling van het dansaanbod hebben we, naast dansinhoudelijke aspecten, ook te maken met organisatorische zaken (docenten, ruimte) en financiële mogelijkheden (aantal aanmeldingen). In de praktijk is gebleken dat er aan het begin van het seizoen nog wisselingen zijn bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldingen. Dit betekent dat we pas in de eerste weken van september het dansaanbod definitief kunnen vaststellen.

 

Voorlopige indeling


Naar de 2Move website

 
VOORLOPIGE INDELING
JEUGD DANSLESSEN
 
 
Na een fantastische eindshow en een heerlijke vakantie gaan we vanaf 1 september weer starten met de danslessen. Heb jij er ook al zin in?
 
V.w.b. de indeling blijft iedereen in dezelfde dansgroep als vorig seizoen.
Ook de lesdagen en tijden zijn hetzelfde gebleven, behalve de dinsdag groepen die trainen voorlopig een half uur later (dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de locatie).
 
Lessen in de Sojos:
 
Little Stars (groep 0, 1 & 2) vanaf woensdag 4 september 14;45 uur  
Voor de jongste kids is dit een les van 45 minuten. In deze les staat centraal: het met plezier leren bewegen op muziek.
 
Dance Kids (groep 3 & 4) woensdag 4 september 15:30 uur
Tijdens deze les wordt er meer aandacht besteed aan het aanleren van dansjes, houding, motoriek en muzikaliteit. In een les zitten zovel mogelijk bewegingsvormen, dansen, dingen uitbeelden, dansgerelateerde spellen en met elkaar samenwerken.
 
Young Urban (groep 5 & 6) woensdag 4 september 16:15 uur
In deze groep wordt meer aandacht besteed aan choreografieën, maar ook nog steeds aan muzikaliteit, uitstraling en presentatie.
 
Urban (groep 7 en ouder) dinsdag 3 september 17:00 uur
Bij Urban krijgen kids te maken met een mix van verschillende dansstijlen.  
 
Breakdance begint op donderdag 5 september 17:15 uur
Breakdance bestaat uit verschillende soorten bewegingen, ingedeeld in footwork, top rock, powermoves en freezes. Er wordt rekening gehouden met het niveau van het kind.
 
Urban Crew (op uitnodiging) 2 x per week. De lessen beginnen op dinsdag 3 september om 18:00 uur en op donderdag 5 september 18:15 uur
Deze groep bestaat uit getalenteerde dansers die ook het komende jaar weer geregeld naar wedstrijden en/of optredens zullen gaan.
 
 
 
LESSEN VOLWASSENEN
 
BODYSHAPE EN ZUMBA (TONING)
 
2MOVE biedt ook lessen voor volwassenen onder leiding van een vakkundige docente. Tijdens deze lessen bouw je conditie op, versterk je je spieren, werk je aan lenigheid en wordt je fitter. Maar vooral zijn het gezellige lessen op moderne muziek. 
 
Een Zumba-les is een van de leukste manieren om je conditie te verbeteren. Zumba Toning gaat nog een stapje verder: je traint je lichaam extra door gewichten (Toning sticks) te gebruiken. Als je de sticks gebruikt, wordt je workout intensiever. Daardoor vorm en verstevig je je spieren meer.
 
Voor de volwassenen starten de lessen vanaf maandag 2 september in de Vierstee:
- 20:00 uur Zumba
Op woensdag 5 september start de intensieve les om:
- 19:15 uur Zumba Toning
 
Er starten dit jaar ook 2 nieuwe lessen in de vorm van een workshop. Deze bestaat uit een serie van 6 achtereenvolgende lessen. Kijk hiervoor op de website en facebookpagina voor de aanvangsdatum/tijd.
 
- Total body workout - Pilates
 
Een workout die je lichaam mooier maakt, denk aan een plattere buik, gevormde dijen, strakkere billen en mooiere armen.
Er wordt tijdens de les gewerkt met de precisie, concentratie en controle van Pilates, de balans vanuit Yoga en de kracht en het uithoudingsvermogen van fitness. Het wordt een uitdagende workout die de spieren verlengt en sterker maakt, terwijl je tegelijkertijd vet verbrandt. Het vergroot en verstevigt de balans, de houding, de kracht, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit. Kortom het is een perfecte les wanneer je wilt afvallen, sterker wilt worden en tegelijkertijd wilt ontspannen.  Door de persoonlijke begeleiding is de les zowel voor beginners als gevorderden te volgen. Naast een gecertificeerde docent is er geregeld een fysiotherapeut aanwezig.
 
 
- Dancemix 18+
 
Vanuit oudleden en ouders is er gevraagd om een dansles op te zetten voor volwassenen. Hier willen wij natuurlijk graag gehoor aan geven. We starten met Dancemix, een les waarbij verschillende stijlen aan bod komen. De choreografie wordt stapsgewijs aangeleerd, waarbij we natuurlijk ook herhalen wat er de vorige les is geleerd. Hierdoor wordt het een zeer afwisselende les, geschikt voor beginnende en gevorderde dansers.
 

Vakanties 2019 -2020 & agenda

Start nieuw seizoen                   2 september, maandag

Herfstvakantie                          21 tot en met 27 oktober, week 43

Kerstvakantie                           23 december tot en met 3 januari, week 52 en 1

Nieuwjaarsdans                        9 januari, donderdag 

Voorjaarsvakantie                     24 tot en met 28 februari, week 9

Pasen 2e paasdag                     13 april, maandag 

Meivakantie                              27 april tot en met 8 mei, week 18 en 19

Hemelvaartsdag                        21 mei, donderdag 

Pinksteren, 2e pinksterdag         1 juni, maandag 

Pinkstervakantie                        1 juni tot en met 5 juni, week 23

Algemene ledenvergadering       18 juni, donderdag 

Generale repetitie eindshow        27 juni, zaterdag Sojos

Eindshow                                  4 juli, zaterdag Theater Musketon

Afsluiting volwassenen               6 juli, maandag 

 

 

Disco 2019 -2020

 

Ook komend seizoen zijn er weer een aantal spetterende disco's met een leuk thema. 

Alle disco's zijn in SOJOS. 

 

Halloween                              18 oktober, vrijdag  

Glow in the Dark                     31 januari, vrijdag  

Army                                     27 maart, vrijdag 

Jungle safari                           29 mei, vrijdag 

Vrijwilligers gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

vacature_bestuurslid__2_move_maartensdijk__website.docx

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2018 tot 1 juli 2019.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving & beeldmateriaal

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle oude afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

2MOVE Statuten.

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf
page loading