Over 2MOVE

Dansaanbod volgend seizoen

 

2 Move streeft ernaar de groepsindeling en het lesrooster (dagen/tijden) voor het komende seizoen zoveel mogelijk ongewijzigd te laten. Bij de vaststelling van het dansaanbod hebben we, naast dansinhoudelijke aspecten, ook te maken met organisatorische zaken (docenten, ruimte) en financiële mogelijkheden (aantal aanmeldingen). In de praktijk is gebleken dat er aan het begin van het seizoen nog wisselingen zijn bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldingen. Dit betekent dat we pas in de eerste weken van september het dansaanbod definitief kunnen vaststellen.

Vakanties 2019 -2020 & agenda

  Start nieuw seizoen                   2 september 

 

Vrijwilligers gezocht!

 

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar voorzitter@2movemaartensdijk.nl.

 

Wil je meer informatie lezen over wat het inhoudt, download dan met onderstaande pijl de volledige tekst. 

vacature_bestuurslid__2_move_maartensdijk__website.docx

Jaarafsluiting volwassenen

Aankomend weekend is de jaarlijkse eindshow voor onze dansers!

Dan zitten de lessen voor de jeugd er weer op. Ook de lessen voor de volwassenen lopen ten einde. We sluiten dit jaar op een sportieve manier af met een wandeling. Niet zo maar een wandeling, we gaan.... 

KLOOTSCHIETEN 

Slinger de kloot naar de Finish!

Want wie kent het klootschieten niet? Bij dit spel gaat het om het werpen van een kloot (houten bal) over een uitgezet parcours in het bos. Het hele parcours lang strijden teams tegen elkaar.

Het wordt een spannende strijd!

 

DATUM: MAANDAG 1 JULI 2019

TIJD: 19:00 uur 

VERZAMELEN: KASTANJEHOF LAGE VUURSCHE

Graag even aanmelden via voorzitter@2movemaartensdijk.nl 

 

Bodile Paans voor kinderburgemeester De Bilt

Bodile op de foto in het midden
Bodile op de foto in het midden

Bodile (uit de les Urban) is een van de drie kinderen die nog in de race zijn voor het kinderburgermeesterschap van De Bilt. 

Tot maandag 1 juli kun je je stem uitbrengen via de website van de gemeente: De Bilt: klik op https://www.debilt.nl/bestuur-en-organisatie/kinderburgemeester/om te stemmen. 

EINDSHOW zaterdag 29 juni 2019

De voorbereidingen voor de eindshow zijn al weer in volle gang. Onze danceteams en docenten kijken er al naar uit. Ook achter de schermen is iedereen druk bezig met de kostuums en accessoires.  
Dit jaar hebben wij gekozen voor het thema YouTube. De eindshow wordt opnieuw gehouden in het gezellige theater Musketon te Utrecht.
 
WANNEER:
DATUM: 29 JUNI 2019
LOCATIE: Theater Musketon
ADRES: Hondsrug 19, 3524 BP te Utrecht (Lunetten)
 
ZAAL OPEN VOOR PUBLIEK: 15:15 uur
AANVANG SHOW: 15:30 uur  -  EINDE: 17.00 uur
 
Halverwege de show is er een pauze. Consumpties zijn te verkrijgen aan de bar.
 
Bestellen kaarten en DVD
Een show wordt pas echt een show als onze dansers een groot publiek hebben.
De kosten voor een toegangskaartje bedragen € 9,00.
De kosten voor de DVD bedragen € 7,50. Toegangskaarten en DVD zijn digitaal te bestellen via de volgende link.
(Vergeet niet dat de kaarten pas echt van jou zijn nadat je het geld hebt overgemaakt.)
 
Aankomsttijd dansens op de dag van de eindshow
De kinderen worden op de dag van de eindshow eerder verwacht:
11:00 uur - aankomst kids Young Urban, Urban, Urban Crew, B Boys
12:45 uur - aankomst Little Stars en Kids Dance
13:00 - 14:30 uur doorloop op podium met de techniek
 
Eten/drinken
Tijdens de eindshow is er geen gelegenheid on naar huis te gaan om te eten. Daarom vragen wij iedereen zelf eten en extra drinken mee te nemen. 2Move zorgt tijdens de eindshow voor drinken en een kleine versnapering. 
 
2MOVE OP ZOEK NAAR DANSTALENT
 
2Move is op zoek naar danstalent. Durf jij de uitdaging aan, en solo, duo of met een klein groepje het podium op, geef je dan op bij je dansdocent. Uit de beste aanmeldingen wordt een keuze gemaakt. Misschien sta jij daar wel!!!
 
 

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

Gratis dansles met een U-pas

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2018 tot 1 juli 2019.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving & beeldmateriaal

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle oude afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

2MOVE Statuten.

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf